Újdonságok a webdesign világában

Kedvencek közé

2017-04-20

Szerző: Gángó Anna

Néhány újdonság a webdesig világában áprilisban

webdesign újdonságok

A lista majdnem összes tagja ingyenes, és könnyen használható mind a szakértők, mind a kezdő webdesignerek számára.


Webdesign újdonság 1: FREEPHOTOS.CC

webdesign újdonság

A FreePhotos olyan stock fotók kollekciója, melyeket ingyenesen letölthet bárki, és használhatja projektjeihez. A honlap keresőmotorral dolgozik, így elérhetővé téve számunkra, a lehető legjobb minőségű képeket. Rengeteg témában találhatunk a számunkra megfelelő képet, például tájképeket, technológiával és businessel kapcsolatos képeket, természetképeket, fantasy-t, és portrékat.

 

Webdesign újdonság 2: Láthtatlanná válik a Google reCAPTCHA 

webdesign újdonság    Tovább egyszerűsíti reCAPTCHA szolgáltatását a Google: az online robotok kiszűrésére szolgáló megoldás teljesen láthatatlanná válik a felhasználók számára, így egyetlen kattintásra sem lesz szükségük, hogy az adott weboldal megbizonyosodjon róla, valóban élő személy érkezett a felületére. Ezzel a különböző online szolgáltatások egészen gördülékeny, megszakításmentes felhasználói élményt kínálhatnak, az automatizáltan kattintgató vagy egyéb rosszindulatú botok elleni védelem feláldozása nélkül.

 

Webdesign újdonság 3: GRID GARDEN

webdesign újdonság

Ez lehet manapság az egyik legaddiktív online játék. CSS-ben kell répaföldet gondozni, és a játéknak 24 szinje van. Viccesen hangzik, ugye?

 

Webdesign újdonság 4: Wayback Machine Downloader

webdesign újdonságVolt már, hogy egy weboldal régebbi változatára volt szükséged? Ez a tool lehetővé teszi, hogy letölts bármilyen oldalt. Hogy mi a legjobb dolog ebben? Csak két kattintás az egész.

 

Webdesign újdonság 5: Oldalbetöltési sebesség test

webdesign újdonság

Milyen gyors a weboldalad? Teszteld le egyszerre hat helyről, hogy biztoss lehess benne, oldalad a várt módon, megfelelően funkcionál.

 

Webdesign újdonság 6: TIPPY.JS

webdesign újdonság

A Tippy, egy egyszerű JavaScript tooltip könyvtár, rengeteg interakcióstílussal melyeket használhatunk. Gyakorlatilag bármely böngészőn működik.

 

Webdesign újdonság 7: SHOUTEM

webdesign újdonság

Ez a tool segít egyszerűbb kereszt platform appokat készíteni. Szinte bárki képes vele Android, vagy iOS appot csinálni, bármiféle fejlesztői tudás nélkül. Nagyszerű ez a tool, ha gyorsan van valamire szükséged.

 

Webdesign újdonság 8: Malina Seamless Patterns

webdesign újdonság

Ez egy egyszerű mintákból álló kollekció, melyek tökéletes alapjául szolgálhatnak rengeteg projectnek. 20 stílust tartalmaz, melyeket weben, és nyomtatott terveken is jól lehet használni. EPS, PNG és JPG formátumban is elérhetőek, valamint a vektoros verzió teljesen szerkeszthető.

 

Webdesign újdonság 9: ANIMISTA

webdesign újdonságEz a tool segít, hogy CSS animációkat készíthessünk a böngészőn belül. Jelenleg csak a béta verziója érhető el, ne hihetetlenül egyszerű a használata, és érthető módon vezeti végig az embert az animálás folyamatán.

 

Webdesign újdonság 10: ADLANTA

webdesign újdonságAz Adlanta egy egyszerű, kerek stílusú, vékony sans serif. Teljes karakterkészletet tartalmaz, egyszerű és light stílusú központozással.

Forrás: https://www.webdesignerdepot.com/2017/04/whats-new-for-designers-april-2017/?ref=facebooksp


Ossza meg!

 

Mit ér egy szép honlap, ha senki nem látogatja? Mit ér egy magas látogatottságú weboldal, ha az megjelenésében nem tükrözi cége szakértelmét?

 

Ugye Ön sem szeretné ha látogatói negatív képet alakítanának ki Önről, még mielőtt a vásárlóivá válnának?

 

Több éves szakértelemmel és tapasztalattal a hátunk mögött olyan komplett online megoldást kínálunk mely a mikro, kis- és középvállalkozások számára versenyképes pozíciót biztosít.

 

Marketing blog ízelítő

 

Hogyan írj jó hírlevelet

Az e-mail hírlevél igen régi, de elterjedt eszköz az online marketingben. Sokan úgy gondolják, hogy idejétmúlt és a közösségi médiában vagy blogolásban látják a jövőt. De nem, ez nem a múlté, nem vesztett fényéből és fontosságából. Gyakorlatban egyre jobban teljesít!  Tovább

2018-06-04

7 Marketing trend az idei évre

A marketing világa állandóan változik, pláne a közösségi média modern világában.  A brendeknek folyamatosan kihívás hogy versenyképesek maradjanak a piacon. Íme néhány  tendencia amivel érdemes foglalkozni Tovább

2018-06-01

REDESIGN

Mostanra az emberek mindent az interneten intéznek, legyen ez vásárlás, szórakozás, tájékozódás, kapcsolatteremtés, ügyintézés, cégek felkutatása stb. Ez van felgyorsult világban élünk!    Tovább

2018-06-01

A színek jelentősége a marketing világában

A marketingben tudatosan építenek a színekre, ugyanis számos kutatás és vizsgálat kimutatta, hogy a gyors döntésen alapuló vásárlások 80%-ánál színek alapján történik a döntés egy adott termék mellett. Így a színekre és hatásaikra mind a kereskedelemben, csomagolásokon, termékeken, reklámokban nagy hangsúlyt fektetnek! Tovább

2018-05-30

A jó design jó üzlet

De mi is az a jó design?! Gyakran feltett kérdés, rengeteg válasszal. Most összegyűjtöttük 2018 legdominánsabb trendjeit.   Tovább

2018-05-30

2018-as webdesign trendek

Mikor foglalkoztak utoljára a weboldalával? Tovább

2018-05-28

Programozót, webfejlesztőt keresünk!

Programozót, webfejlesztőt keresünk!

Több, mint 10 éves múltú, stabil hátterű hazai cég keres Budapest XIV. kerületében lévő székhelyére programozó kollégát, első sorban sitebuild, frontend feladatok ellátására. Csatlakozz egy fiatalos csapatba, ahol szakmailag is fejlődhetsz változatos munkáinknak köszönhetően!   Programozót, webfejlesztőt keresünk!

2018-03-21

A Sony World Photography Awards 2017 döntős képei

A Sony World Photography Awards 2017 lélegzetelállító döntős képei

A Sony World Photography Awards, ami az egyik legnevesebb esemény a profi és amatőr fotóművészek körében, nemrégiben közzétette a döntős versenyzők képeit. Tovább

2017-06-16

z generáció marketing

A Z generáció – A digitális bennszülöttek a piacon

A Z generáció, azaz a jelenlegi 13-17 évesek, már mobillal kezdték az iskolát. Ellentétben az Y generációval, akik a mobilhasználat úttörői voltak, a Z tinik már bennszülötteknek számítanak. Tovább

2017-05-18

Google Earth újdonságok

Újítások a Google Earth-ben

A Google nemrégiben átalakította, megújította az Earth-öt, és egy dolog bizonyos, hogy megérte két évet várni rá. Tovább

2017-05-12

További cikkek