REDESIGN

Kedvencek közé

2018-06-01

REDESIGN


Mostanra az emberek mindent az interneten intéznek, legyen ez vásárlás, szórakozás, tájékozódás, kapcsolatteremtés, ügyintézés, cégek felkutatása stb. Ez van felgyorsult világban élünk!   


Éppen ezért fontos, hogy weboldaladdal kövesd a változásokat és igazodj a felhasználok igényeihez! Ez nem csak az oldal grafikai megjelenésére vonatkozik, hanem funkcionális változásokat is jelent.

 

Mikor szükséges a redesign?

 

Rengetek érvet találhatunk a mellett, miért érdemes a régi oldalt megtartani eszmei érték, az emberek már megszokták, te úgy szereted ahogy van…
Most összegyűjtöttük, hogy miket vegyél komolyan az oldaladdal kapcsolatban és miért vágj bele egy komolyabb felújításba!

 

Az oldalad nem segíti a céljaid elérését

 

Hiába tetszik az oldalad és gondolod funkcionálisnak, ha nem hozza a várt eredményeket. Egy weboldal arra van, hogy szélesebb körökben ismerté válj és több ügyfeled legyen! A gyenge látogatottságodnak oka lehet, hogy nincs megfelelően optimalizálva az oldalad. Ha nem vagy megelégedve oldalad népszerűségével, akkor kérd szakértők segítségét. Ők rögtön látják mi az, amin javítani lehet és kell is! 

 

Elavult a céged arculata 

 

Az arculatod legfontosabb designeleme a logód! Fontos, hogy profi designer tervezze, olyan értékeket tükrözzön ami a céged számára a legfontosabb. Weben és mobilos felületen is meg tudjon jelenni és legyen időtálló!
Ez persze nem minden, ha nem megfelelően prezentálod a céged az az összképre is kihat. A lejárt tartalmak, rossz színválasztás, nem megfelelő tipográfia, minőségtelen képek ugyanúgy rombolhatják az oldalad mint egy nem megfelelő logó. 

 

Túlzsúfolt főoldal  

 

Amikor valaki a weboldaladra kattint, néhány másodperced van arra, hogy felkelt az érdeklődését!
Ezért gyakran elkövetett hiba, hogy minél több információt próbálsz bezsúfolni a főoldalra. Ezzel pont az ellenkezőjét éred el. Nem maradásra buzdít inkább sokkoló hatással bír. Csak a legfontosabb dolgok szerepeljenek a főoldaladon amiből egyértelművé válik mit is kínálsz számukra.

 

Elmaradsz a konkurenciától 

 

Érdemes körülnézned a konkurens oldalakon! Fontos, hogy lépést tarts velük hisz ugyanazt képviselitek! Fontos, ha nekiállsz újra terveztetni az oldalad tekints távolabb a versenytársaidnál. Szebb arcúlattal, trendkövetőbb oldallal bizalmat ébresztesz az emberekben. Keresőoptimalizálással még jobb helyen is szerepelhetsz a kereső listáján!


SEO

 

Ha jelentős visszaesést tapasztalsz az oldalon látogatottság szempontjából, érdemes komolyabban megvizsgálni azt! Ennek oka lehet, hogy nem megfelelő a design, ugyanis rangsorolásnál már ez is számít! Minél szebb, felhasználóbarátabb az oldal, annál több időt tölt ott a fogyasztó, ami jobb helyezést eredményez. Ugyanakkor a keresőoptimalizálással is foglalkozni kell, hogy keresőbarát felépítése legyen az oldaladnak. Legtöbbször ez teljes átalakítással is járhat, amihez ugyancsak szakértőket javaslunk!

 

Használj CMS-T

 

Vagyis tartalomkezelő rendszert. Ennek segítségével te alakíthatód weboldalad tartalmát külső segítség nélkül. Így nem kell a programozókat zargatnod minden apró változtatás miatt. És naprakész tartalmakkal szolgálhatsz. SEO szempontból is hasznos!

 

Mobilbarát weboldal

 

Ha a mobilon böngészők számára nem tudsz megfelelő felhasználói élményt nyújtani el is veszítheted őket! A reszponzív oldalak mostanra elengedhetetlené váltak! Fontos minden eszközről használható oldalad legyen. A Gooogle is előnyben részesíti a mobilbarát oldalakat mobilon történő kereséskor.

 

Hosszú betöltési idő

 

Mivel a felhasználó tényleg pár másodpercből dönti el, hogy akar-e a weboldaladon maradni fontos, hogy valóban gyorsan töltsön be az oldal! Egy lassú weboldal nem csak a felhasználok szempontjából rossz, de rosszabb keresési eredményhez vezet. A sebességen mindig lehet csiszolni és kell is! 

 

Rossz felhasználói visszajelzések

 

Nem csak a pozitív visszajelzés a fontos, figyelni kell a negatív kommentekre is, hisz ebből gyorsan kiderülhet, mely részeken kell még csiszolni mi működik jól, mi kevésbé! Ezzel  ugyanolyan fontos foglalkozni mint a konkurenciával!

 

Elavult weboldal

 

Neked lehet fel sem tűnik az oldalad avultsága, de felhasználóidnak igen! Folyamatos böngészés közben belefutnak korszerűbb designnal készült oldalakba megszokják őket és sztenderdé válnak. Egy régi designnal készült oldal fokozatosan lemarad jóbb, szebb, modernebb társaitól. Egy weboldalnak úgy kell alakulnia, fejlődnie, hogy reflektáljon a látogatói igényekre.


Navigáció

 

Ha az emberek már a főoldalról visszafordulnak, javítanod kell az oldalon! Ösztönözni kell őket a továbbkattintásra. Néz meg az oldaladat, hogy valóban könnyen használható-e, hogy egyértelműen közvetíti a legfontosabbnak tartott üzenetet. Hogy valóban az általad tervezett útvonalon haladjon a felhasználó. Az akadálymentes interakció elengedhetetlen egy ügyfélkör kialakításánál! Ez hatványozottan igaz a mobilos felhasználókra a kis képernyő miatt fontos a zökkenőmentes navigáció. 

 

Mielőtt belevágsz a weboldalad újratervezésébe, fordíts időt az oldalad elemzésére, hogy miért is szükséges a változtatás. Ne csak azt tarts szem előtt, hogy szép vagy egyedi legyen, hanem hogy jól is működjön! Elemezd a felhasználóid viselkedését és az alapján igyekezz testreszabni az oldalt! Ha szükséged van a segítségünkre keress minket bátran!  
 


Ossza meg!

 

Mit ér egy szép honlap, ha senki nem látogatja? Mit ér egy magas látogatottságú weboldal, ha az megjelenésében nem tükrözi cége szakértelmét?

 

Ugye Ön sem szeretné ha látogatói negatív képet alakítanának ki Önről, még mielőtt a vásárlóivá válnának?

 

Több éves szakértelemmel és tapasztalattal a hátunk mögött olyan komplett online megoldást kínálunk mely a mikro, kis- és középvállalkozások számára versenyképes pozíciót biztosít.

 

Marketing blog ízelítő

 

Hogyan írj jó hírlevelet

Az e-mail hírlevél igen régi, de elterjedt eszköz az online marketingben. Sokan úgy gondolják, hogy idejétmúlt és a közösségi médiában vagy blogolásban látják a jövőt. De nem, ez nem a múlté, nem vesztett fényéből és fontosságából. Gyakorlatban egyre jobban teljesít!  Tovább

2018-06-04

7 Marketing trend az idei évre

A marketing világa állandóan változik, pláne a közösségi média modern világában.  A brendeknek folyamatosan kihívás hogy versenyképesek maradjanak a piacon. Íme néhány  tendencia amivel érdemes foglalkozni Tovább

2018-06-01

REDESIGN

Mostanra az emberek mindent az interneten intéznek, legyen ez vásárlás, szórakozás, tájékozódás, kapcsolatteremtés, ügyintézés, cégek felkutatása stb. Ez van felgyorsult világban élünk!    Tovább

2018-06-01

A színek jelentősége a marketing világában

A marketingben tudatosan építenek a színekre, ugyanis számos kutatás és vizsgálat kimutatta, hogy a gyors döntésen alapuló vásárlások 80%-ánál színek alapján történik a döntés egy adott termék mellett. Így a színekre és hatásaikra mind a kereskedelemben, csomagolásokon, termékeken, reklámokban nagy hangsúlyt fektetnek! Tovább

2018-05-30

A jó design jó üzlet

De mi is az a jó design?! Gyakran feltett kérdés, rengeteg válasszal. Most összegyűjtöttük 2018 legdominánsabb trendjeit.   Tovább

2018-05-30

2018-as webdesign trendek

Mikor foglalkoztak utoljára a weboldalával? Tovább

2018-05-28

Programozót, webfejlesztőt keresünk!

Programozót, webfejlesztőt keresünk!

Több, mint 10 éves múltú, stabil hátterű hazai cég keres Budapest XIV. kerületében lévő székhelyére programozó kollégát, első sorban sitebuild, frontend feladatok ellátására. Csatlakozz egy fiatalos csapatba, ahol szakmailag is fejlődhetsz változatos munkáinknak köszönhetően!   Programozót, webfejlesztőt keresünk!

2018-03-21

A Sony World Photography Awards 2017 döntős képei

A Sony World Photography Awards 2017 lélegzetelállító döntős képei

A Sony World Photography Awards, ami az egyik legnevesebb esemény a profi és amatőr fotóművészek körében, nemrégiben közzétette a döntős versenyzők képeit. Tovább

2017-06-16

z generáció marketing

A Z generáció – A digitális bennszülöttek a piacon

A Z generáció, azaz a jelenlegi 13-17 évesek, már mobillal kezdték az iskolát. Ellentétben az Y generációval, akik a mobilhasználat úttörői voltak, a Z tinik már bennszülötteknek számítanak. Tovább

2017-05-18

Google Earth újdonságok

Újítások a Google Earth-ben

A Google nemrégiben átalakította, megújította az Earth-öt, és egy dolog bizonyos, hogy megérte két évet várni rá. Tovább

2017-05-12

További cikkek