Egyedi, ugyanakkor hasznos honlapot szeretne? Fontos Önnek, hogy ügyfelei megtalálják a keresőkben? Tekintse meg kiváló keresőoptimalizálás lehetőségekkel büszkélkedő csomagjainkat.

Kedvencek közé

2013-11-14

Szerző: K.D.

Tudatosan felépített honlap csomagok, profitot termelő weboldalak

Expedient SEO Hybrid honlapmotorra épülő, hatékony honlapcsomagok.

Az Expedient Kft. több mint 10 éve, folyamatosan fejlesztett Hybrid SEO portálmotorja számos, mások által kiaknázatlan funkcióval büszkélkedhet. Ezek a fejlesztések saját magunk, illetve ügyfeleink tapasztalatai által segítették növekedésünket, melyekből mára több mint 200 kis- közép- és nagyvállalat profitálhatott. 
Az alapok a legfontosabbak: hatékony honlapmotor!

Fejlett adminisztrációs rendszer, ügyfélbarát megjelenés, kiválóan keresőoptimalizálható tartalom. Elhanyagolhatatlan részei ezek egy sikeresen, hatékonyan felépített weboldalnak, melyek nálunk már az alapcsomagunk részét képezik.
 

Bővíthető honlapok – Velünk nem csak a vállalata, a honlapja is folyamatosan fejlődhet!

Az általunk elkészített honlapokat, ügyfeleink kérésének megfelelően, saját tapasztalataink által közösen alakítjuk ki. Nálunk nem csupán egy weboldalt kap, olyan online stratégiát kínálunk, mellyel biztosíthatja vállalkozása sikereit. Az átadott honlapjaink funkciói a későbbi igények szerint bővíthetőek, így vállkozása fejlődésével nincs szükség újabb, és újabb honlapokat készíteni.

 

Az EXPEDIENT Hybrid alapcsomag tartalma 

Keresőoptimalizált honlapmotor (EXP SEO Hybrid)

Az Expedient által kifejlesztett és használt honlapmotor számos lehetőséget biztosít a keresőoptimalizálás hatékonyabbá tételéhez, sok más tartalomkezelő rendszerrel szemben. A keresőoptimalizálás (SEO) minden weblap üzemeltető számára fontos, hogy leendő ügyfelei gyorsabban, és nagyobb számban találják meg weboldalát a keresőkben. Az adminisztrációs felületen, 14 helyen lehet keresőoptimalizálási beállításokat végezni, ezzel szemben más rendszerek jó esetben is csak 3-4 helyen adnak erre lehetőséget. Másik fontos szempont, hogy keresőbarát, html végződésű URL-ket használunk, amely azért fontos, mert a keresők (google, yahoo, bing, stb.), ezeket az oldalakat részesítik előnyben a találati listákon. Ezek minden Expedientes honlapmotornak alapjai tehát!

 

Social Média Marketing bekötések 

Az általunk elkészített honlapon, az odalátogatóknak lehetősége nyílik megosztani az oldal tartalmát több millió emberrel a közösségi oldalakon, mint például a Facebook, Twitter, vagy a Google. Ezáltal gyakorlatilag a közösségi hálók résztvevői terjesztik az oldala nyújtotta információkat, tartalmakat így ez Önnek a későbbiek során nem kerül semmibe.Az alap ajánlatunk része egy szakszerű, megfelelően kategorizált Facebook oldal létrehozása vállalkozása számára, ahol követőivel oszthatja meg az Ön által hasznosnak vélt információkat, tartalmakat, újdonságokat. Amennyiben már van meglévő Facebook oldala, átvizsgáljuk azt, hiszen a hibásan létrehozott oldalalkat a Facebook akár törölheti is!

Nyomon követhető weboldal 

Az alap csomag, része a sokak által különleges extraként kezelt GoogleAnalytics, valamint Google Webmester eszközök beépítése. Az Analytics segítségével Önnek lehetősége nyílik nyomon követni az oldalára látogatók folyamatát, azt hogy honnan érkeztek oldallátogatói, illetve hogyan találták meg weboldalát, de számos demográfiai, és egyéb hasznos információ is a rendelkezésére áll ezekkel a modern eszközök segítségével. A Webmester eszközök segítségével nyomon követheti weboldala állapotát, és amennyiben hibát követ el, elemezheti annak forrását.

Egyszerű adminisztrációs felület 

A cégünk által használt rendszerben egyszerű, "word szerű" adminisztrációs modul található. Ez azt jelenti, hogy Önnek nincs szüksége komolyabb számítógépes ismeretekre, egy szövegszerkesztő felületen tud új menüpontokat felvinni, módosítani, vagy bármely egyéb más tartalmat, például cikket, híreket feltölteni a honlapjára.

Új statikus oldal hozzáadási lehetőség 

Statikus aloldalakat hozhat létre, melyekre különböző, tetszőleges tartalmakat tölthet fel. Ha szeretne egy új oldalt weboldalára, ezentúl nem kell programozóhoz fordulnia, az adminisztrációs rendszerből ezt egyszerűen Ön is létrehozhatja.

Testreszabott, egyedi grafikai megjelenés

A honlap tervezésekor, az Ön által meghatározott, és a jelenlegi aktuális trendek alapján szabjuk testre honlapja grafikai megjelenését. Az egyedi grafikai megjelenést szakképzett grafikus-designerünk-, egyben kreatív igazgatónk Kecskeméti Dóra festőművész segítségével készítjük el.

Hibátlan weboldal mobiltelefonokon is? Ma már ez alap! Responzív design

A responzív design, megjelenés azt jelenti, hogy a manapság olyannyira elterjedt mobil eszközökön, mint például okos telefonok, táblagépek is ideálisan, jól átláthatóan jelenik meg weboldala. A responzív oldal tehát mindig az aktuális kijelző (képernyő) méretéhez, felbontásához igazodva jelenik meg.

Nem lesz baj a kezdéssel, és segítünk, ha elakadna

A honlap csomagunk tartalmaz egy 1 x 30 perces oktatást az adminisztrációs felület használatához. Amint azt már a fentiekben is említettük, komolyabb szaktudás nem szükséges az oldal adminisztrálásához. Érdemes azonban néhány érdekességet, hasznos dolgot meghallgatni, melyek több éves munkánk tapasztalataként az Ön fejlődését is segíteni fogja.


Szeretné fellendíteni vállalkozását egy modern, hatékonyan felépített, ügyfeleket hozó honlappal? Úgy érzi jelenlegi weboldala nem működik hatékonyan, nem találják meg Önt az ügyfelek? Kérjen ajánlatot, íjra el elképzelését. Mi az Expedientnél azért vagyunk, hogy az Ön munkáját segítsük. 

Honlapkészítés ajánlat kérés

>> Tekintse meg további igénybevehető moduljainkat, szolgáltatásainket <<

 


Ossza meg!

 

Mit ér egy szép honlap, ha senki nem látogatja? Mit ér egy magas látogatottságú weboldal, ha az megjelenésében nem tükrözi cége szakértelmét?

 

Ugye Ön sem szeretné ha látogatói negatív képet alakítanának ki Önről, még mielőtt a vásárlóivá válnának?

 

Több éves szakértelemmel és tapasztalattal a hátunk mögött olyan komplett online megoldást kínálunk mely a mikro, kis- és középvállalkozások számára versenyképes pozíciót biztosít.

 

Marketing blog ízelítő

 

Hogyan írj jó hírlevelet

Az e-mail hírlevél igen régi, de elterjedt eszköz az online marketingben. Sokan úgy gondolják, hogy idejétmúlt és a közösségi médiában vagy blogolásban látják a jövőt. De nem, ez nem a múlté, nem vesztett fényéből és fontosságából. Gyakorlatban egyre jobban teljesít!  Tovább

2018-06-04

7 Marketing trend az idei évre

A marketing világa állandóan változik, pláne a közösségi média modern világában.  A brendeknek folyamatosan kihívás hogy versenyképesek maradjanak a piacon. Íme néhány  tendencia amivel érdemes foglalkozni Tovább

2018-06-01

REDESIGN

Mostanra az emberek mindent az interneten intéznek, legyen ez vásárlás, szórakozás, tájékozódás, kapcsolatteremtés, ügyintézés, cégek felkutatása stb. Ez van felgyorsult világban élünk!    Tovább

2018-06-01

A színek jelentősége a marketing világában

A marketingben tudatosan építenek a színekre, ugyanis számos kutatás és vizsgálat kimutatta, hogy a gyors döntésen alapuló vásárlások 80%-ánál színek alapján történik a döntés egy adott termék mellett. Így a színekre és hatásaikra mind a kereskedelemben, csomagolásokon, termékeken, reklámokban nagy hangsúlyt fektetnek! Tovább

2018-05-30

A jó design jó üzlet

De mi is az a jó design?! Gyakran feltett kérdés, rengeteg válasszal. Most összegyűjtöttük 2018 legdominánsabb trendjeit.   Tovább

2018-05-30

2018-as webdesign trendek

Mikor foglalkoztak utoljára a weboldalával? Tovább

2018-05-28

Programozót, webfejlesztőt keresünk!

Programozót, webfejlesztőt keresünk!

Több, mint 10 éves múltú, stabil hátterű hazai cég keres Budapest XIV. kerületében lévő székhelyére programozó kollégát, első sorban sitebuild, frontend feladatok ellátására. Csatlakozz egy fiatalos csapatba, ahol szakmailag is fejlődhetsz változatos munkáinknak köszönhetően!   Programozót, webfejlesztőt keresünk!

2018-03-21

A Sony World Photography Awards 2017 döntős képei

A Sony World Photography Awards 2017 lélegzetelállító döntős képei

A Sony World Photography Awards, ami az egyik legnevesebb esemény a profi és amatőr fotóművészek körében, nemrégiben közzétette a döntős versenyzők képeit. Tovább

2017-06-16

z generáció marketing

A Z generáció – A digitális bennszülöttek a piacon

A Z generáció, azaz a jelenlegi 13-17 évesek, már mobillal kezdték az iskolát. Ellentétben az Y generációval, akik a mobilhasználat úttörői voltak, a Z tinik már bennszülötteknek számítanak. Tovább

2017-05-18

Google Earth újdonságok

Újítások a Google Earth-ben

A Google nemrégiben átalakította, megújította az Earth-öt, és egy dolog bizonyos, hogy megérte két évet várni rá. Tovább

2017-05-12

További cikkek