Extra keresőoptimalizálás, kedvező árú honlap modulok, bővíthető Hybrid portálmotor, és marketing szolgáltatások, valamint oktatások az Expedienttől.

Kedvencek közé

2013-11-14

Szerző: K.D.

Weboldal maximalistáknak: Expedient kiegészítő modulok, szolgáltatások

További igénybevehető honlap moduljaink, marketing-, SEO-, és egyéb szolgáltatásaink

Amennyiben Ön már ismeri, vagy használja az Expedient alap honlapcsomagját, azonban további funkciókkal szeretné bővíteni honlapját, esetleg további marketingszolgáltatásokat, keresőoptimalizálást, oktatást venne igénybe? Tekintse meg honlapmotorunkba építhető további moduljainkat, és egyéb kiegészítő szolgáltatásainkat. 

További igénybe vehető moduljaink, szolgáltatásaink

 

Rendelhető weboldal menüpontok
 

Fórum

A fórum egy olyan közösségi funkció, megoldás, amely esetében a fórum felhasználói írhatnak egymásnak és olvashatják egymás hozzászólásait bizonyos témá(k)ról. A fórum egyrészt jó megoldás a felhasználóknak, mert közösségi tartalmat állítanak elő, amely mások számára is fontos, hasznos lehet, saját maguk számára pedig problémamegoldást jelenthet a közösségi tudás megosztása révén.

 

Szavazás modul 

Szavazásokat generálhat weboldalára, ezáltal érdekes, és fontos statisztikai adatokhoz is juthat az oldalát látogató felhasználókról. Más oldalról megközelítve, az emberek szeretnek tartozni valahová, szeretik letenni a voksukat, így közösség építő hatása is van.

Naptár modul 

A naptár modulban eseményeket oszthat meg látogatóival, mely napok jól láthatóan jelölve vannak a naptárban.

Videótár 

Videókat tölthet fel oldalára, melyeket kategóriákba rendezhet. Az egyes kategóriák képekkel, és rövid leírással láthatók el.

 Hírlevél modul - hírlevél feliratkozás

A modul célja, hogy az oldalán feliratkozott, regisztrált látogatók számára aktuális kedvezményekről, eseményekről, hírekről e-mailes tájékoztatást küldjön. Önnek csak meg kell szerkesztenie a hírlevelet, azt, hogy milyen információkat tartalmazzon, majd egyszerűen továbbíthatja azt ügyfeleinek. Amennyiben már rendelkezik e-mail adatbázissal, egyszerűen feltöltheti azt a rendszerbe. A modul használatához nincs szükség drága szerverek bérlésére, a honlapmotorba épített ActiveMail hírlevél küldő rendszer biztonságos, egyszerűen kezelhető.

Aktuális időjárás modul

Az időjárás modul egy aktuális beállított város, település várható időjárását mutatja meg. A modul célja, hogy az oldalon minél több aktuális információ jelenjen meg, így generálva ezzel több visszatérő oldallátogatót.

Banner modul 

Hirdetők számára kidolgozott felületek elhelyezése és menedzselése. Statisztikával bővíthető. A médiaajánlathoz kapcsolódó szerkesztői felület, melyekhez nem képek kerülnek fel, hanem html kód, így az egyes bannereket rendkívül rugalmasan lehet kezelni, testre szabni.

Több nyelv hozzáadása az oldalhoz 

Ha többnyelvű oldalt kíván létrehozni, lehetősége nyílik egyszerűen, az adminisztrációs menüből új nyelveket hozzáadni oldalához. Más rendszerekben ez a lehetőség sok energiába, pénzbe kerülhet, nem beszélve arról, hogy a legtöbb ingyenes tartalomkezelő fa struktúrájú, könyvtárszerkezetes módon képes csak új nyelveket hozzáadni oldalához, amely szembe megy a keresőoptimalizálás irányelveivel.


Rendelhető egyéb online marketing csomagjaink


 

Design plusz

A megrendelő 3 designból választhat, melynek díja: 30.000Ft- + ÁFA

 

Design extra

A megrendelő 3 designból választhat, valamint lehetősége van 3x20 perc konzultációra grafikus-designerünkkel, melynek díja: 50.000Ft- + ÁFA

SEO Plusz modul

Meta tag azonosság ellenőrző rendszer, meta-tag javító rendszer, SEO jelentés küldő rendszer, oldalsebesség figyelő rendszer, 404-es átirányításokat kezelő rendszer. – A rendszerbe igény esetén beépíthető automatikus keresőoptimalizálási javító rendszer, amely akkor hasznos, ha nem megfelelően vannak kitöltve az egyes úgynevezett Meta tag-ek. Másik fontos funkciója a SEO plusz modulnak, hogy figyeli az oldalletöltés sebességét, tehát azt, milyen gyorsan nyílik meg a weboldal, ha valaki felkeresi azt. Ezekből az adatokból fontos információk szűrhetők le a keresőoptimalizálás aktuális állapotáról, így leegyszerűsítve annak korrigálását.

Tudásbázis oktatás plusz modul

Az alap adminisztrációs oktatáson felül plusz 30 perc oktatás a weboldal SEO (keresőoptimalizálás), SMM (Közösségi Média Marketing) központú kezeléséről.

SMM plusz modul

Ezen szolgáltatás igénybevételével segítünk Önnek beindítani vállalati, oldalához kapcsolódó Facebook oldalát. A modul tartalmaz egy Facebook applikációt (játék, kvíz, galéria..stb), amellyel emberek tömegeit vonzhatja rajongói oldalára, így növelve annak követői létszámát, valamint oldalának megosztást, saját több 100 ezres követővel rendelkező tematikus oldalainkon.

SEO beindító modul

Linkmarketing, 20 az Ön honlapjára mutató link elhelyezésével, potenciálisan magas PageRank-ű oldalon, melyek nagyban segítik honlapjának keresőkben való előrébb jutását.

Katalógus regisztráció portáljainkon

Számos, tematikus portált üzemeltetünk, melyeknek összesen több mint 3 millió látogatója van havonta. Ezeken a tematikus oldalakon helyezzük el az Ön honlapjának linkjét, valamint rövid leírását, elérhetőségét, ezzel is segítve Önt a potenciális ügyfélszerzésben. Portáljainkat IDE kattintva tekintheti meg!

PR cikkek

A PR cikkek célja az egyének, szervezetek és környezetük közötti megértés és bizalom megteremtése, fenntartása. Szakképzett szövegíróink megfelelő módon képesek megfogalmazni az Ön, és szakértőink által hasznosnak vélt tartalmat, majd publikálni azt.

Hírlevél kiküldése

A szerverünkön futó hírlevél küldő rendszert Önnek nem kötelező megvásárolnia saját oldalához, egyszerűen csak elküldi nekünk az e-maileket tartalmazó listát, valamint a küldeni kívánt hírlevél tartalmát, és máris küldhetjük az üzleteket hozó leveleket.

Kampánykezelés

Közösségi média kampányba fogna, de nem tudja hogyan? Segítünk! Szakértőink, és marketing szakembereink révén, hatékonyan tudjuk kezelni hirdetéseit, legyen szó Facebook kampányról, vagy keresőkben való szponzorált megjelenésről, ún. AdWords hirdetésről.

Oldalfordítások

Ha idegen nyelvű honlapot szeretne, cégünk szakfordítást is vállal. Önnek csak annyi a teendője, hogy elküldi a fordítani kívánt szöveget, majd képzett fordítóink segítségével lefordítjuk Önnek.

Oldalak feltöltése

Amennyiben nagy tartalommal rendelkező weboldalt, webáruházat üzemeltet, és nincs ideje a rengeteg tartalom feltöltésére, bízza ránk. Vállaljuk oldalainak, termékeinek szakszerű feltöltését honlapjára.


Szeretné fellendíteni vállalkozását egy modern, hatékonyan felépített, ügyfeleket hozó honlappal? Úgy érzi jelenlegi weboldala nem működik hatékonyan, nem találják meg Önt az ügyfelek? Kérjen ajánlatot, íjra el elképzelését. Mi az Expedientnél azért vagyunk, hogy az Ön munkáját segítsük. Ajánlatot IDE kattintva tud kérni!


Honlapkészítési ajánlataink

Honlapkészítési ajánlatunk ügyvédi irodák részéreHonlapkészítés könyvelőirodák részére

Honlapkészítés, webáruház készítési ajánlatunkHonlapkészítés utazási irodák részére


Ossza meg!

 

Mit ér egy szép honlap, ha senki nem látogatja? Mit ér egy magas látogatottságú weboldal, ha az megjelenésében nem tükrözi cége szakértelmét?

 

Ugye Ön sem szeretné ha látogatói negatív képet alakítanának ki Önről, még mielőtt a vásárlóivá válnának?

 

Több éves szakértelemmel és tapasztalattal a hátunk mögött olyan komplett online megoldást kínálunk mely a mikro, kis- és középvállalkozások számára versenyképes pozíciót biztosít.

 

Marketing blog ízelítő

 

Hogyan írj jó hírlevelet

Az e-mail hírlevél igen régi, de elterjedt eszköz az online marketingben. Sokan úgy gondolják, hogy idejétmúlt és a közösségi médiában vagy blogolásban látják a jövőt. De nem, ez nem a múlté, nem vesztett fényéből és fontosságából. Gyakorlatban egyre jobban teljesít!  Tovább

2018-06-04

7 Marketing trend az idei évre

A marketing világa állandóan változik, pláne a közösségi média modern világában.  A brendeknek folyamatosan kihívás hogy versenyképesek maradjanak a piacon. Íme néhány  tendencia amivel érdemes foglalkozni Tovább

2018-06-01

REDESIGN

Mostanra az emberek mindent az interneten intéznek, legyen ez vásárlás, szórakozás, tájékozódás, kapcsolatteremtés, ügyintézés, cégek felkutatása stb. Ez van felgyorsult világban élünk!    Tovább

2018-06-01

A színek jelentősége a marketing világában

A marketingben tudatosan építenek a színekre, ugyanis számos kutatás és vizsgálat kimutatta, hogy a gyors döntésen alapuló vásárlások 80%-ánál színek alapján történik a döntés egy adott termék mellett. Így a színekre és hatásaikra mind a kereskedelemben, csomagolásokon, termékeken, reklámokban nagy hangsúlyt fektetnek! Tovább

2018-05-30

A jó design jó üzlet

De mi is az a jó design?! Gyakran feltett kérdés, rengeteg válasszal. Most összegyűjtöttük 2018 legdominánsabb trendjeit.   Tovább

2018-05-30

2018-as webdesign trendek

Mikor foglalkoztak utoljára a weboldalával? Tovább

2018-05-28

Programozót, webfejlesztőt keresünk!

Programozót, webfejlesztőt keresünk!

Több, mint 10 éves múltú, stabil hátterű hazai cég keres Budapest XIV. kerületében lévő székhelyére programozó kollégát, első sorban sitebuild, frontend feladatok ellátására. Csatlakozz egy fiatalos csapatba, ahol szakmailag is fejlődhetsz változatos munkáinknak köszönhetően!   Programozót, webfejlesztőt keresünk!

2018-03-21

A Sony World Photography Awards 2017 döntős képei

A Sony World Photography Awards 2017 lélegzetelállító döntős képei

A Sony World Photography Awards, ami az egyik legnevesebb esemény a profi és amatőr fotóművészek körében, nemrégiben közzétette a döntős versenyzők képeit. Tovább

2017-06-16

z generáció marketing

A Z generáció – A digitális bennszülöttek a piacon

A Z generáció, azaz a jelenlegi 13-17 évesek, már mobillal kezdték az iskolát. Ellentétben az Y generációval, akik a mobilhasználat úttörői voltak, a Z tinik már bennszülötteknek számítanak. Tovább

2017-05-18

Google Earth újdonságok

Újítások a Google Earth-ben

A Google nemrégiben átalakította, megújította az Earth-öt, és egy dolog bizonyos, hogy megérte két évet várni rá. Tovább

2017-05-12

További cikkek