Ingyenes ikonkészlet

Kedvencek közé

2017-05-04

Szerző: Gángó Anna

15 ingyenes ikonkészlet

ingyenes ikonok

Ha a webdesignra kerül a sor, főként az ui (felhasználói felület) design-ra, az ikonok kritikus szerepet játszanak benne. Ha helyesen használjuk őket, képesek fokozni bármely webdesign hatását, hozzáadott vizuális értékükkel. Azonban minden egyes alkalommal újonnan tervezett ikonokkal előrukkolni rendkívül időigényes, és nem túl praktikus megoldás.


Szerencsénkre, a web tele van nagyszerű forrásokkal, és számtalan jó minőségű ikon érhető el, teljesen ingyenesen. Legyen az céges weblap, vagy éppen backend, nincs hiány az ingyenes ikonokban.

Azonban amilyen elfoglalt egy designer, végigbújni az internetet a tökéletes ikonok után, ugyan olyan időigényes feladat tud lenni, mint magunknak elkészíteni azokat. Ezért gyűjtöttünk össze a legjobb ingyenes ikonkészletek közűl néhányat, így gyorsan és hatékonyan keresgélhetsz köztük a munkádhoz.

 

1. INGYENES MINIMÁL IKONKÉSZLET

Ez az ingyenes minimál ikonkészlet 1800 ikont tartalmaz, SVG-ben, EPS-ben, PSD-ben, AI-ben, SKETCH-ben, és PNG formátumban. Fekete és fehér változatban is elérhetőek, valamint személyes, és üzleti célokra is felhasználhatóak.

ingyenes ikonok

 

2. INGYENES FLAT IKONOK

Az Icons8 oldalon több mint 40.000 ikon található, rengeteg kategóriában. Az üzleti és irodai témáktól az emberekig, az ételekig, és a közösségi média ikonokig mindenféle. Az ikonok úgy készültek, hogy lemásolják az adott operációs rendszert, így letölthetőek Windows-ra, iOS-re, és Androidra is. Bármely ikon átszínezhető.

ingyenes ikonok

 

3. ELDORADO + STROKE 3132 MINI INGYENES IKON

Az Eldorado + Stroke 3132 mini teljesen ingyenes, 3132 PNG formátumú ikon érhető el. Az ikonok egyszínűek, és olyan kategóriák érhetők el, mint az „alap”, „kultúra”, „eszközök”, és még hasonlók

ingyenes ikonok

 

4. ICONMONSTR INGYENES IKONOK

Az Iconmonstr-en több mint 3600 ikon érhető el. Rendkívül jók, ha a projektedhez fekete, vagy fehér ikonokra van szükséged. Rengeteg témához találsz köztük megfelelőt, pl. céges oldalhoz, interface design-hoz, közösségi médiához, multimédiához.

ingyenes ikonok

 

5. 48 INGYENES FLAT DESIGNER IKON

Irodai, közösségi, és utazást reprezentáló flat ikonok, melyek közt biztosn mindenki talál valami hasznosat. AI és PNG formátumban, és világos, egyszínű verzióban érhetőek el.

ingyenes ikonok

 

6. KÖZÖSSÉGI MÉDIA IKONKÉSZLET

A FontFabric oldalon érhetőek el, 74 közösségi média ikon található. Ikon fontként lehet őket letölteni.

ingyenes ikonok

 

7. 210 VEKTOR MINIKON INGYENES IKON

A vektorformátumú mikrokonok tiszta vonalú designja tökéletesen méretezhető. Próbáld ki a vektor ikon pack-et.

ingyenes ikonok

 

8. 30 IZOMETRIKUS IKON

Ha projekted a könyvelőipar területén mozog, nem árthat átnézni ezt a 30 darabos gyűjteményt, melyben táblázatok, grafikonok, és mappák találhatóak többek közt. AI, EPS, és PNG formátumban érhetőek el, valamint könnyedén szerkeszhetőek az Adobe Illustrator segítségével.

ingyenes ikonok

 

9. RETRO INGYENES IKONOK

Egyesek szerint, a retro kezd visszatérni a divatba, tehát mindazoknak, akiknek jól jönne egy kis retro a webdesign-hoz, melegen ajánljuk ezt az ikonkészletet. 120 elérhető ikon található az oldalon, vektoros formátumban.

ingyenes ikonok

 

10. METRO UI IKONKÉSZLET

A Metro style rajongóinak mindenképpen érdemes megtekinteniük a Metro UI Ikonkészletet, melyben több mint 700 elérhető ikon található, két méretben. PNG és ICO formátumban érhetőek el.

ingyenes ikonok

 

11. 40 DESIGN IKON

Egy másik design ikon gyűjtemény vektoros és számos egyéb (AI, EPS, SVG, és PNG) formátumban, 40 elérhető ikonnal. Egy designer portfólióhoz, vagy bármilyen művészi honlaphoz jól jöhetnek.

ingyenes ikonok

 

12. 83 FLAT UX és E-COMMERCE IKON

Ha legközelebb egy e-commerce oldalon dolgozol, ezeknek az ikonoknak a segítségével könnyedén feldobhatod a honlapot. Rengteg színben és témában elérhetőek. AI és EPS formátumúak.

ingyenes ikonok

 

13. 30 IDŐJÁRÁS IKON

Ez az időjárás ikonkészlet tökéletes lehet bármilyen időjárás apphoz, vagy meteorológiai honlaphoz. 30 különböző ikonból válogathatsz, melyek SKETCH és PNG formátumban érhetőek el.

ingyenes ikonok

 

14. FÖLD ÉS VILÁŰR IKONKÉSZLET

Ha valaha olyan ikonokra volt szükséged melyek a föld, vagy űr témájába tartoztak, akkor nem kell tövább keresgélned. Olyan ikonokat tartalmaz a készlet, mint a műholdak, bolygók, meteorok, hőlégballonok, és még hét különös vízi élőlény is található.

ingyenes ikonok

 

15. NUCLEO FLAT BIZNISZ IKONKÉSZLET

Listánk utólsó készlete 50 ikonból áll, modern, flat stílusúak. AI és SVG formátumban érhetőek el.

ingyenes ikonok

Forrás: https://www.webdesignerdepot.com/2017/04/15-essential-free-icon-sets/?ref=facebooksp


Ossza meg!

 

Mit ér egy szép honlap, ha senki nem látogatja? Mit ér egy magas látogatottságú weboldal, ha az megjelenésében nem tükrözi cége szakértelmét?

 

Ugye Ön sem szeretné ha látogatói negatív képet alakítanának ki Önről, még mielőtt a vásárlóivá válnának?

 

Több éves szakértelemmel és tapasztalattal a hátunk mögött olyan komplett online megoldást kínálunk mely a mikro, kis- és középvállalkozások számára versenyképes pozíciót biztosít.

 

Marketing blog ízelítő

 

Hogyan írj jó hírlevelet

Az e-mail hírlevél igen régi, de elterjedt eszköz az online marketingben. Sokan úgy gondolják, hogy idejétmúlt és a közösségi médiában vagy blogolásban látják a jövőt. De nem, ez nem a múlté, nem vesztett fényéből és fontosságából. Gyakorlatban egyre jobban teljesít!  Tovább

2018-06-04

7 Marketing trend az idei évre

A marketing világa állandóan változik, pláne a közösségi média modern világában.  A brendeknek folyamatosan kihívás hogy versenyképesek maradjanak a piacon. Íme néhány  tendencia amivel érdemes foglalkozni Tovább

2018-06-01

REDESIGN

Mostanra az emberek mindent az interneten intéznek, legyen ez vásárlás, szórakozás, tájékozódás, kapcsolatteremtés, ügyintézés, cégek felkutatása stb. Ez van felgyorsult világban élünk!    Tovább

2018-06-01

A színek jelentősége a marketing világában

A marketingben tudatosan építenek a színekre, ugyanis számos kutatás és vizsgálat kimutatta, hogy a gyors döntésen alapuló vásárlások 80%-ánál színek alapján történik a döntés egy adott termék mellett. Így a színekre és hatásaikra mind a kereskedelemben, csomagolásokon, termékeken, reklámokban nagy hangsúlyt fektetnek! Tovább

2018-05-30

A jó design jó üzlet

De mi is az a jó design?! Gyakran feltett kérdés, rengeteg válasszal. Most összegyűjtöttük 2018 legdominánsabb trendjeit.   Tovább

2018-05-30

2018-as webdesign trendek

Mikor foglalkoztak utoljára a weboldalával? Tovább

2018-05-28

Programozót, webfejlesztőt keresünk!

Programozót, webfejlesztőt keresünk!

Több, mint 10 éves múltú, stabil hátterű hazai cég keres Budapest XIV. kerületében lévő székhelyére programozó kollégát, első sorban sitebuild, frontend feladatok ellátására. Csatlakozz egy fiatalos csapatba, ahol szakmailag is fejlődhetsz változatos munkáinknak köszönhetően!   Programozót, webfejlesztőt keresünk!

2018-03-21

A Sony World Photography Awards 2017 döntős képei

A Sony World Photography Awards 2017 lélegzetelállító döntős képei

A Sony World Photography Awards, ami az egyik legnevesebb esemény a profi és amatőr fotóművészek körében, nemrégiben közzétette a döntős versenyzők képeit. Tovább

2017-06-16

z generáció marketing

A Z generáció – A digitális bennszülöttek a piacon

A Z generáció, azaz a jelenlegi 13-17 évesek, már mobillal kezdték az iskolát. Ellentétben az Y generációval, akik a mobilhasználat úttörői voltak, a Z tinik már bennszülötteknek számítanak. Tovább

2017-05-18

Google Earth újdonságok

Újítások a Google Earth-ben

A Google nemrégiben átalakította, megújította az Earth-öt, és egy dolog bizonyos, hogy megérte két évet várni rá. Tovább

2017-05-12

További cikkek