A jó design jó üzlet

Kedvencek közé

2018-05-30

A jó design jó üzlet


De mi is az a jó design?! Gyakran feltett kérdés, rengeteg válasszal. Most összegyűjtöttük 2018 legdominánsabb trendjeit.  


•    Minimalista
•    Valóban önt tükrözi 
•    Könnyen felismerhető
•    Felhasználóbarát 
•    Követi a jelenlegi trendeket


GRAFIKAI ÖTLETEK


A grafikai design szépsége drasztikusabban fejlődik idén, mint az elmúlt években.  A feltűnőbb és fényesebb megjelenés a jellemző és a merészebb színek. Már 2017-ben is összefuthatunk merészebb színpaletta választással néhány grafikusnál, de nem volt számottevő, inkább kísérleti fázisát élte.
 
Tippek tervezőknek:
Kísérletezzen ki merész vibráló palettákat, hogy kiemelkedő munkákkal állhasson elő. 

Tippek webhely tulajdonosoknak:
Naponta 1,8 milliárd képet töltenek fel különböző közösségi oldalakra. Ezért fontos, hogy kövesse az aktuális trendeket ezáltal képei kiemelkednek majd a tömegből.


Sárga és rózsaszín

 

Meglepő és ritka kombináció: Halvány rózsaszín mély lilával keverve

 

 

Türkiz és ibolya! Lenyűgöző látványt nyújt, teli találat! 

 

 

TIPOGRÁFIA

 

Nem csak a grafika fontos, hanem a tipográfia megfelelő használata is elengedhetetlen a jó vizuális élményhez a felhasználó számára! 2018-ban a vastag betűtípus az uralkodó. Megfelelő betűtípussal kevert grafika tökéletes látványt nyújt. A megfelelő betűtípusok kiválasztása kritikus pont és nagy gyakorlatot igényel. Fontos időt fordítani rá és szakértőkre bízni!


Tippek tervezőknek:
Próbáljon ki több betűtípus-kombinációt! A betük közti kontraszt nyerő párosításhoz vezet. De figyeljen a méretre, stílusra és a karakterkészletre! Ne használjon 3-nál több betűtípust, mert kaotikus rendetlen hatást kelt.
 

Tippek webhely tulajdonosoknak:
Ha a grafikai megjelenés szép, de rossz tipográfiával rendelkezik, elrontja az összképezt! Keressen szakembert az oldalához, hogy valóban tökéletes végeredményt kapjon!


Íme, néhány ötlet amiből ihletet meríthet:
 

 

 

 

 

Geometriai formák és alakzatok

 

A geometrikus formák érdekessé teszik a grafikát. Ez régóta így volt, marad és lesz is! A geometrikus design weboldalakon és bármely grafikai tervezésben felhasználható. Itt most ne az unalmas kockák vagy sokszögek világára gondoljunk, szárnyalhat a fantázia!

 

Tippek tervezőknek:
Itt nem létezik olyan aranyszabály, ami lekorlátozná a geometriai formák használatát. Négyzetek, téglalapok, körök, háromszögek vagy a kreált formák mint a szív vagy gyémánt is helyet kapnak a tervezésben. Fontos a megfelelő választás, hogy a megfelelő üzenetet közvetítse a felhasználónak!  Fontos hogy illeszkedjen a koncepcióhoz, tipográfiához és a színekhez.

Tippek webhely tulajdonosoknak:
Tájékozódjon a formák jelentéséről. Legyen érthető üzenetük.

Inspiráló ötletek:

 

 

 

 

Kettős expozíció:


Amikor egy filmkockára több kép kerül. A fotósoknál bevett módszer, a szürreális hatás elérése érdekében. 2018-ban divatját éli ez a stílus.

Tippek tervezőknek:
Photoshopban könnyen készíthetünk ilyen képeket. 2018-ban az erős színekkel való keverést használjuk.

Tippek webhely tulajdonosoknak:
Ezek a képek erősen jelen vannak a piacon! Próbálja ki képeinél egy ütős megjelenés érdekében.

Íme néhány kép:

 

 


 

 

Szabadkézi rajzolás


A kézzel rajzolt hatást keltő illusztrációk sosem mennek ki a divatból. Ez igaz az idei évre is! Titkuk az eredetiségükben és eredetiségükben rejlik. Nem csak a fotókat cserélik le erre, hanem az ikonokat és betűtípusokat is. Szövegnél arra figyeljünk, hogy nehezebben olvasható az ilyen betűtípus, úgyhogy kerüljük a hosszabb szövegeket!

 

 

 

Ha úgy dönt, hogy kipróbálja a felsoroltakat, győződjön meg róla, hogy a felhasználónak is megfelelő legyen a végeredmény, hisz első sorban nekik tervezünk! 


Ossza meg!

 

Mit ér egy szép honlap, ha senki nem látogatja? Mit ér egy magas látogatottságú weboldal, ha az megjelenésében nem tükrözi cége szakértelmét?

 

Ugye Ön sem szeretné ha látogatói negatív képet alakítanának ki Önről, még mielőtt a vásárlóivá válnának?

 

Több éves szakértelemmel és tapasztalattal a hátunk mögött olyan komplett online megoldást kínálunk mely a mikro, kis- és középvállalkozások számára versenyképes pozíciót biztosít.

 

Marketing blog ízelítő

 

Hogyan írj jó hírlevelet

Az e-mail hírlevél igen régi, de elterjedt eszköz az online marketingben. Sokan úgy gondolják, hogy idejétmúlt és a közösségi médiában vagy blogolásban látják a jövőt. De nem, ez nem a múlté, nem vesztett fényéből és fontosságából. Gyakorlatban egyre jobban teljesít!  Tovább

2018-06-04

7 Marketing trend az idei évre

A marketing világa állandóan változik, pláne a közösségi média modern világában.  A brendeknek folyamatosan kihívás hogy versenyképesek maradjanak a piacon. Íme néhány  tendencia amivel érdemes foglalkozni Tovább

2018-06-01

REDESIGN

Mostanra az emberek mindent az interneten intéznek, legyen ez vásárlás, szórakozás, tájékozódás, kapcsolatteremtés, ügyintézés, cégek felkutatása stb. Ez van felgyorsult világban élünk!    Tovább

2018-06-01

A színek jelentősége a marketing világában

A marketingben tudatosan építenek a színekre, ugyanis számos kutatás és vizsgálat kimutatta, hogy a gyors döntésen alapuló vásárlások 80%-ánál színek alapján történik a döntés egy adott termék mellett. Így a színekre és hatásaikra mind a kereskedelemben, csomagolásokon, termékeken, reklámokban nagy hangsúlyt fektetnek! Tovább

2018-05-30

A jó design jó üzlet

De mi is az a jó design?! Gyakran feltett kérdés, rengeteg válasszal. Most összegyűjtöttük 2018 legdominánsabb trendjeit.   Tovább

2018-05-30

2018-as webdesign trendek

Mikor foglalkoztak utoljára a weboldalával? Tovább

2018-05-28

Programozót, webfejlesztőt keresünk!

Programozót, webfejlesztőt keresünk!

Több, mint 10 éves múltú, stabil hátterű hazai cég keres Budapest XIV. kerületében lévő székhelyére programozó kollégát, első sorban sitebuild, frontend feladatok ellátására. Csatlakozz egy fiatalos csapatba, ahol szakmailag is fejlődhetsz változatos munkáinknak köszönhetően!   Programozót, webfejlesztőt keresünk!

2018-03-21

A Sony World Photography Awards 2017 döntős képei

A Sony World Photography Awards 2017 lélegzetelállító döntős képei

A Sony World Photography Awards, ami az egyik legnevesebb esemény a profi és amatőr fotóművészek körében, nemrégiben közzétette a döntős versenyzők képeit. Tovább

2017-06-16

z generáció marketing

A Z generáció – A digitális bennszülöttek a piacon

A Z generáció, azaz a jelenlegi 13-17 évesek, már mobillal kezdték az iskolát. Ellentétben az Y generációval, akik a mobilhasználat úttörői voltak, a Z tinik már bennszülötteknek számítanak. Tovább

2017-05-18

Google Earth újdonságok

Újítások a Google Earth-ben

A Google nemrégiben átalakította, megújította az Earth-öt, és egy dolog bizonyos, hogy megérte két évet várni rá. Tovább

2017-05-12

További cikkek